Vacatures

Redder Paalse Plas (jobstudent/flexijob)

Belangrijke info

  • Contract: Jobstudent/Flexijob
  • Solliciteren tot en met: 9 juni 2024

Op de oevers van de 40 hectaren grote plas (de Paalse Plas) vind je een lig- en speelweide, zitbanken, een strand, een beachvolleybalveld en een avontuurlijke piratenspeeltuin met een supergroot speelschip. Voor vissers zijn er afgebakende zones en een aantal hengelsteigers.
Het fietspad rond de plas maakt deel uit van het fietsroutenetwerk en wordt gretig gebruikt door wandelaars en fietsers. In het fietscafé De Paalse Plas worden de benen rust gegund bij een lekker drankje. Je kan er ook uitgebreid tafelen. Op het water gaan is ook mogelijk. De Paalse Plas is al jaren de thuishaven van zeil- en windsurfclub Sirocco.
Voor de zonaanbidders is er een strand aangelegd. De afgebakende zwemvijver is geopend in juli en augustus. Het prachtig golfterrein van Millenniumgolf, dat ook deel uitmaakt van het domein, maakt het “mooiste plekje van de wereld” helemaal compleet.

Functie

Ben je in de zomermaanden juli en augustus op zoek naar een toffe vakantiejob en ben je in het bezit van een hoger reddersdiploma? Dan kan je aan de slag als redder. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en de controle van de zwemmers aan de Paalse Plas en je staat ook in voor het algemeen en hygiënisch onderhoud van het sanitair. Verder ben je verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsprocedures.

Profiel

Je bent minstens 18 jaar en in het bezit van een hoger reddersdiploma en een geldig bijscholingsattest van redder. Je bent bereid om in het weekend te werken en bij slecht weer ben je bereid om taken buiten het eigen takenpakket op te nemen.

Aanbod

We bieden je een toffe vakantiejob met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Voor deze vakantiejob ontvang je naast je wedde ook nog fietsvergoeding voor woon-werk verkeer. We zoeken zowel jobstudenten als flexijobbers.

Bijkomende informatie

Solliciteren kan tot en met 9 juni 2024 via de groene knop 'solliciteren'. Je dient volgende documenten te uploaden: 

  • CV
  • Motivatiebrief
  • Scan van je hoger reddersdiploma (toe te voegen via 'diploma')

Voor meer informatie over de job, het bijhorende takenpakket, uurroosters,... kan je contact opnemen met Wendy Schepers via 011 26 97 28 of via wendy.schepers@beringen.be. 

Alle verdere communicatie verloopt via mail, dus let erop dat je een correct mailadres opgeeft. Onmiddellijk na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail. Bij problemen neem je best contact op met personeel@beringen.be.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Uitgelicht