Vacatures

Zaalverantwoordelijke sporthal

Belangrijke info

 • Contract: Onbepaalde duur
 • Tewerkstelling: Voltijds
 • Weddeschaal: D1-D3
 • Sollicitatieprocedure: 19 augustus 2020

Beringen groeit! Een slogan die niet alleen geldt voor het infrastructurele en de stadsontwikkeling, maar één die ook opgaat voor de sportieve ambities van Stad Beringen. Beringen en sporten gaan steeds meer hand in hand. Naast het organiseren van tal van grote sportevenementen zoals de slotétappe van de Baloise Belgium Tour 2019 en een internationale topveldrit op de site van be-MINE, huisvestigt Beringen ook nog vier sporthallen in Beverlo, Koersel, Beringen en Paal waar onze verschillende sportclubs in Beringen terecht kunnen. Daarnaast is er in Beringen-Mijn ook nog het Mijnstadion en in Beringen een turnhal. Voor het toezicht en onderhoud van deze sportcentra zoekt het team een nieuwe collega.

Functie

Je bent als zaalverantwoordelijke minimaal inzetbaar in twee van bovenstaande sportcentra.

Als zaalverantwoordelijke:

- sta je in voor het onderhoud van de sportinfrastructuur (sporthal, kleedkamers, sanitair, toestellen, ...); dit betreft zowel de schoonmaak alsook eventuele kleine herstellingswerken 
- hou je toezicht op het gebruik van de sportcentra (sporthallen en Mijnstadion), dit gebeurt volgens een flexibel uurrooster (dag-, avond- en zaterdagprestaties).
- waak je over de naleving van de reglementen en spreekt de gebruikers erop aan indien dit niet correct gebeurt.
- zorg je voor de plaatsing van toestellen en/of tribunes. 
- ben je een eerste aanspreekpunt voor de gebruikers.
- verstrek je eerste hulp bij ongevallen.

Profiel

Er zijn geen diplomavereisten. Je beschikt over de kennis, handigheid en nauwkeurigheid naar schoonmaak- en herstellingswerken toe. Je hebt een klantgerichte attitude en beschikt hierbij tevens over de nodige communicatieve vaardigheden en assertiviteit. Je bent bovendien bereid te werken in een flexibel uurrooster. Verder kan je goed zelfstandig werken en neem je de nodige initiatieven.

Aanbod

Je komt terecht in een bijzonder boeiende en uitdagende job die veel voldoening geeft.

 • Een tewerkstelling van 38u/week in contractueel dienstverband
 • Een verloning in de weddeschaal D1-D3 (D1 - 0 jaar anciënniteit: 1929,61 euro, D1 - 5 jaar anciënniteit: 2081,95 euro, D1 - 10 jaar anciënniteit: 2176,25 euro)
 • Maaltijdcheques (8 euro)
 • Een fietsvergoeding (0,24 euro/km) of terugbetaling abonnement openbaar vervoer (100%)
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een groepsverzekering 2de pensioenpijler aan 3% op je brutoloon
 • Een uitgebreide hospitalisatieverzekering

Verder lanceert de organisatie jaarlijks tal van initiatieven voor haar medewerkers, dit vanuit de vriendenkring team Beringen of de werkgroep B-fit.

Bijkomende informatie

De examenprocedure verloopt als volgt:

 • Eventuele preselectie bij meer dan 20 kandidaten
 • Praktisch en mondeling gedeelte: 8 september 2020

Indien je bijkomende informatie over de functie wil, kan je terecht bij Sofie Schaeken op het nummer 011 43 02 03 of via sofie.schaeken@beringen.be. Voor meer informatie over de aanwervingsprocedure kan je terecht bij Liva Kuipers op het nummer 011 30 14 70 of liva.kuipers@ascento.be

Solliciteren kan tot en met 19 augustus 2020 via onderstaande link. Je cv en motivatiebrief kan je uploaden en toevoegen aan je dossier. Let erop dat je een correct mailadres ingeeft. Alle verdere communicatie verloopt namelijk via mail. Onmiddellijk na het indienen van je sollicitatie ontvang je via mail een bevestigingsmail. Bij problemen neem je best contact op met de dienst HRM.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. Alle geslaagde kandidaten worden opgenomen in de wervingsreserve.

Uitgelicht