Vacatures

Administratief medewerker (polyvalent)

Belangrijke info

 • Contract: Contractueel bepaalde/onbepaalde duur
 • Tewerkstelling: Deeltijds/voltijds
 • Weddeschaal: C1-C3
 • Vereisten: Secundair diploma
 • Solliciteren tot en met: 05-08-2020
 • Sollicitatieprocedure: Aanwervingsprocedure - aanleg wervingsreserve

Functie

We leggen een wervingsreserve aan voor polyvalente administratief medewekers. Onze organisatie (stad/ocmw) kent een brede dienstverlening. Voor ondersteuning aan de diensten zijn we op zoek naar medewerkers die polyvalent inzetbaar zijn, moeiteloos en flexibel kunnen schakelen in rollen en verantwoordelijkheden alsook diensten indien nodig.

Enerzijds ondersteun je de dienst(en) en collega's door het uitvoeren van administratieve back-office taken. Je staat in voor het opmaken, administratief verwerken van gegevens alsook dossiers en verlenen van informatie/advies met het oog op efficiënte, tijdige en correcte dienstverlening. Hierbij zorg je steeds voor een correcte aftoetsing van de procedures, wetgeving en/of reglementering. Anderzijds ben je in staat om front-ofiice taken op te nemen. Op een klantgerichte manier sta je in om interne en externe klanten (individueel of in groep) te onthalen, informeren en begeleiden.

Profiel

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs en een administratieve klantgerichte ingesteldheid en vaardigheden.

Je hebt een goede kennis van de office-toepassingen in functie van een efficiënte gegevensverwerking, dossieropbouw en doelgerichte communicatie. We verwachten van jou flexibiliteit, samenwerking, voortgangscontrole, goede interene en externe communicatie en nauwkeurigheid.

Je vormt een match met de vijf kernwaarden die het DNA bepalen van onze organisatie. Deze be-waarden zorgen voor dynamiek en een goede dienstverlening. M.a.w. je bent behulpzaam, bekwaam, bereikbaar, betrokken  en betrouwbaar.

Je hebt een hoog leer- en denkvermogen om je de gerelateerde wetgeving, procedures of specifieke softwarepakketten eigen te maken. Daarnaast neem je indien nodig initiatief om verbeteringen voor te stellen in functie van een kwaliteitsgerichte en efficiëntere werking. Verandering schrikt jou niet af.

Aanbod

- Een organisatie met brede dienstverlening. We zijn volop in verandering en dit brengt diverse uitdagingen met zich mee op korte en lange termijn.
- Deze wervingsreserve zal gebruikt worden voor invulling van functies op diverse diensten, voor contracten van bepaalde of onbepaalde duur, met een voltijdse of deeltijse tewerkstelling
-  Een verloning in weddeschaal C1-C3 (Brutoloon min. 1965,88 EUR) Geldelijke anciënniteit uit de overheid wordt meegenomen.

 • Maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding (0,24 euro/km)
 • Terugbetaling abonnement openbaar vervoer (100%).
 • Groepsverzekering 2e pensioenpijler aan 3% op je brutoloon.
 • Uitgebreide hospitalisatieverzekering.

- De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse opleidingsinitatiatieven.
- Interessante werkregeling en verlofstelsel
- Deelname aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van de team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW).

Bijkomende informatie

OPGELET: Dit is een aanwervingsprocedure met preselectie; Vergeet dus niet het PRESELECTIEDOCUMENT in te vullen (document kan je downloaden via de link EXTRA onderaan de vacature) en toe te voegen onder de rubriek 'bijlage'. Dit is een verplicht document bij je kandidatuurstelling. Indien dit document ontbreekt dan is je sollicitatie ongeldig en kom je niet in aanmerking voor deelname aan de examenprocedure.

Solliciteren kan tot en met 5 augustus via onderstaande link. Je dient volgende documenten te uploaden; preselectiedocument, cv, motivatiebrief en scan diploma. Let erop dat je een correct mailadres ingeeft. Alle verdere communicatie verloopt via mail. Onmiddellijk na het indienen van je sollicitatie ontvang je via mail een bevestigingsmail. Voor meer informatie of bij problemen met je sollicitatie neem je best contact op met de dienst HRM, personeel@beringen.be - 011 43 03 23.

De examenprocedure verloopt als volgt:

 • Preselectie op basis van het preselectiedocument (De 20 best gerangschikte kandidaten stromen door in de procedure)
 • Schriftelijk en mondeling gedeelte

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. Bij een groot aantal kandidaten wordt een preselectie gemaakt op basis van je cv en motivatiebrief.

Bijlagen

Uitgelicht