Vacatures

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Belangrijke info

  • Contract: Bepaalde duur - vervangingscontract
  • Werkduur: 19u
  • Tewerkstelling: Contractureel
  • Weddeschaal: C1 - C2
  • Vereisten: Diploma erkend door Kind & Gezin

Beringen groeit. Een slogan die niet alleen geldt voor onze strategische infrastructuurprojecten  en stadsontwikkeling, maar één die ook opgaat voor kinderopvang. De combinatie werk en gezin biedt voor vele ouders een uitdaging waardoor de vraag naar kinderopvang alsmaar stijgt. BKO de Bengeltjes is één van de stedelijke opvanginitiatieven voor schoolgaande kinderen van 2,5 t.e.m. 12 jaar en staat voor een open en inclusief beleid, waar elk kind een plaatsje verdient. Samen met ons team van professionals bieden we ook een veilige en warme plek voor kinderen met een specifieke zorgbehoefte. Wil jij ons team versterken en samen onze doelstellingen waar te maken? Lees dan snel verder!

Functie

Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je staat in voor het organiseren van activiteiten, begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, toezicht houden op het maken van huistaken, contact onderhouden met de ouders, …

Profiel

Je voldoet aan de diplomavoorwaarden van Kind & Gezin. Je bent creatief en werkt graag in teamverband en flexibele werktijden zijn voor jou geen probleem. De diplomavereisten kan je raadplegen in artikel 5 van volgende link: http://www.kindengezin.be/img/kwalificatiebewijzen-bo-mb.pdf

Aanbod

Je krijgt een vervangingscontract van 19u/week. Je komt in enthousiast en dynamisch team terecht en naast je loon heb je recht op:

  • maaltijdcheques
  • tweede pensioenpijler aan 3% op je brutoloon
  • hospitalisatieverzekering
  • fietsvergoeding aan 24 ct./km of 100% terugbetaling openbaar vervoer in het kader van woon-werkverkeer

Daarnaast kan je deelnemen aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van het team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW).

Bijkomende informatie

Voor meer informatie over de vacature kan je terecht bij Manuele Desolati via personeel@beringen.be.

Solliciteren kan via onderstaande link. Je cv, motivatiebrief en scan van je diploma kan je uploaden aan je dossier. Let erop dat je een correct mailadres ingeeft. Alle verdere communicatie verloopt via mail. Onmiddellijk na het indienen van je sollicitatie ontvang je via mail een bevestigingsmail. Bij problemen neem je best contact op met Manuele Desolati.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Uitgelicht