Vacatures

Jobstudent podiumkamp

Belangrijke info

  • Sollicitatieprocedure: 15 juni 2020

Stad Beringen biedt een ruime waaier van kunstonderwijs aan.

Zo is er de stedelijke academie muziek, woord en dans waar je terecht kan voor het beoefenen van een muziekinstrument, voor het zetten van je eerste stappen in de balletwereld of voor een opleiding in de afdeling woord.
Op de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Beringen (SAMWD) zetten we jouw creatviteit graag om in creativiTIJD! Jong en oud met een passie voor muziek, woord of dans zijn bij ons aan het juiste adres!
 

Functie

Heb je een minimumniveau van H1 voor Dans, Muziek of Woord op zak en heb je enige ervaring als leider bij een jeugdbeweging, speelpleinwerking etc.;

Heb je interesse je creativiteit te benutten in het organiseren van een podiumkamp, dan ben jij de persoon die we zoeken.

De academie voor muziek, woord en dans organiseert tijdens de zomervakantie podiumkampen, waar tijdens de voormiddag kennis gemaakt wordt met de wereld van muziek, woord en dans en tijdens de namiddag zijn er ontspanningsactiviteiten.

Heb je interesse om mee te werken aan de organisatie van deze kampen, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen!

Profiel

Minimum een niveau van H1 voor Dans, Muziek of Woord en ervaring als leider bij een jeugdbeweging, speelpleinwerking, etc.

Aanbod

Naast je wedde als jobstudent, heb je ook recht op fietsvergoeding voor woon-werk verkeer.

Je kan je inzetten op een creatieve manier en je talenten gebruiken om kinderen van 6 tot 12 jaar een tof kamp te bezorgen.

Bijkomende informatie

Je kandidaat stellen kan via de link "solliciteer hier".

Indien je reeds in het bezit bent van een getuigschrift van de Academie  voor Muziek, Woord en Dans, kan je deze uploaden onder de link "diploma".

Solliciteren kan tot en met 15 juni 2020.

Als je nog niet de vereiste attesten bezit, maar die vóór 30 juni 2020 zal behalen, laat je ons dat even weten.

 

Uitgelicht