Vacatures

Jobstudent redder

Belangrijke info

  • Sollicitatieprocedure: 15 juni 2020

Op de oevers van de 40 hectaren grote plas vind je een lig- en speelweide, zitbanken, een strand, een beachvolleybalveld en een avontuurlijke piratenspeeltuin met een supergroot speelschip. Voor vissers zijn er afgebakende zones en een aantal hengelsteigers.
Het fietspad rond de plas maakt deel uit van het fietsroutenetwerk en wordt gretig gebruikt door wandelaars en fietsers. In het fietscafé De Paalse Plas worden de benen rust gegund bij een lekker drankje. Je kan er ook uitgebreid tafelen. Op het water gaan is ook mogelijk. De Paalse Plas is al jaren de thuishaven van zeil- en windsurfclub Sirocco.
Voor de zonaanbidders is er een strand aangelegd. De afgebakende zwemvijver is geopend in juli en augustus. Het prachtig golfterrein van Millenniumgolf, dat ook deel uitmaakt van het domein, maakt het “mooiste plekje van de wereld” helemaal compleet.

Ook in de vijver van het recreatieoord 't Fonteintje kan je zwemmen bij mooi weer.

Functie

Ben je in de zomermaanden juli en augustus op zoek naar een toffe vakantiejob en ben je in het bezit van een hoger reddersdiploma, dan kan je aan de slag als redder.

Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en de controle van de zwemmers aan de Paalse Plas en de zwemvijver van het Fonteintje en je staat ook in voor het algemeen en hygiënisch onderhoud van het sanitair.

Verder ben je verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsprocedures.

Profiel

Je bent minstens 18 jaar en in het bezit van een hoger reddersdiploma en een geldig bijscholingsattest van redder.

Je bent bereid om in het weekend te werken en bji slecht weer ben je bereid om taken buiten het eigen takenpakket op te nemen.

Aanbod

Voor deze vakantiejob ontvang je naast je wedde ook nog fietsvergoeding  voor woon-werk verkeer.

Bijkomende informatie

Je kandidaat stellen kan via de link "solliciteer hier".

Indien je reeds in het bezit bent van één van de gevraagde diploma's of attesten, kan je deze uploaden onder de link "diploma".

Solliciteren kan tot en met 15 juni 2020

Als je nog niet de vereiste attesten bezit, maar die vóór 30 juni 2020 zal behalen, laat je ons dat even weten.

Voor meer info over de inhoud van de job, kan je terecht bij de dienst recreatie op het telefoonnummer 011/269728 of via mail recreatie@beringen.be.

Uitgelicht