Vacatures

Jobstudent buitenschoolse kinderopvang

Belangrijke info

  • Sollicitatieprocedure: 15 juni 2020

In de buitenschoolse kinderopvang kunnen kinderen naar hartenlust spelen, met hun vriendjes ravotten en avonturen beleven.  Kleine rakkers, lieve prinsessen, stoere cowboys, grote deugnieten en grappige sloebers zijn allen welkom.

Ook tijdens de vakantiemaanden juli en augustus kunnen kinderen van 2,5 jaar tot 12 jaar terecht in de kinderopvang.

Functie

Wil je in onze buitenschoolse kinderopvang bijdragen aan een toffe zomervakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar, dan ben jij de persoon die we zoeken om het team van begeleiding te versterken.
Studeer je nog of ben je pas afgestudeerd en nog niet aan het werk? Ben je minstens 18 jaar oud en voldoe je aan de voorwaarden? Stel je kandidaat!

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vakantiejob ben je minimum18 jaar en kan je één van onderstaande studieattesten of diploma’s voorleggen.

Je volgt één van deze opleidingen (studiebewijs kunnen voorleggen):
- 1ste en 2de studiejaar van de opleiding ‘leraar kleuteronderwijs’, ‘leraar lager onderwijs’ of ‘graduaat orthopedagogie’
- Alle modules die behoren tot het 1ste en 2de studiejaar van de opleiding bachelor ‘onderwijs’ (kleuteronderwijs of lagere school) of bachelor ‘orthopedagogie’
- 1ste en 2de studiejaar van de opleiding ‘orthopedagogiek’ van het volwassenenonderwijs
- Cursus ‘verantwoordelijke kinderopvang’ georganiseerd door het VIZO in Syntra-centra ‘begeleider buitenschoolse opvang’ (ervaringsbewijs)

Je bezit een diploma:
- 7de jaar ‘kinderzorg’, ‘internaatswerking’ of ‘leefgroepenwerking’
6de jaar ‘sociale en technische wetenschappen’, ‘jeugd- en gehandicaptenzorg’, of ‘gezondheids- en welzijnswetenschappen’
- Opleiding ‘jeugd- en gehandicaptenzorg’ van het volwassenenonderwijs
- Opleiding ‘begeleider buitenschoolse opvang’ van het volwassenenonderwijs, VCOK of VDKO
- Derde jaar van de vierde graad ‘verpleegkunde’
- Bacheloropleiding
- Masteropleiding

Aanbod

Wij bieden je een interessante vakantiejob met veel uitdaging en verantwoordelijkheid.
Naast je wedde krijg je ook fietsvergoeding, kom je terecht in een aangenaam team en een fijne werkomgeving en kan jij je creativiteit kwijt in het organiseren van spelactiviteiten en het begeleiden van kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Bijkomende informatie

Je kandidaat stellen doe je als volgt:

  1. Download het “sollicitatieformulier” (Word-file) dat onder de rubriek “Extra” staat. Na het downloaden kun je het digitaal invullen en opslaan.
  2. Klik op de groene knop “Solliciteer hier” onderaan.
  3. Vul de gegevens in.
  4. Onder de rubriek “bijlage” upload je het ingevulde sollicitatieformulier (stap 1).
  5. Indien je reeds in het bezit bent van één van de gevraagde diploma's of attesten kan je deze uploaden onder de link 'diploma'. Als je nog niet het vereiste document bezit, maar dat op het einde van het schooljaar zal behalen, vermeld je dat op je sollicitatieformulier.

Bijlagen

Uitgelicht