Vacatures

Senior Projectmanager

Belangrijke info

  • Contract: Contractueel onbepaalde duur
  • Tewerkstelling: Voltijds
  • Weddeschaal: A1a-A3a
  • Solliciteren tot en met: 27-01-2020

Stad en OCMW Beringen vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad in volle groei. Werken bij ons betekent een boeiende en uitdagende job dichtbij huis met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.
Zoek je een boeiende en uitdagende job dichtbij huis die je bovendien kan combineren met je gezin en je vrije tijd? Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste ploeg van 600 collega’s die dagelijks instaan voor de dienstverlening aan 46.000 inwoners? Solliciteer dan vlug en word onze nieuwe collega!

Functie

Als senior projectmanager sta je in voor het voorbereiden en opzetten van complexe projecten. Je zorgt voor een goede projectorganisatie en geeft mede leiding aan de uitvoering hiervan, rekening houdend met de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie met als doel de geformuleerde projectdoelstellingen te realiseren.

Profiel

Je beschikt over een master diploma (of hiermee gelijkgesteld). Je hebt daarnaast affiniteit met het werkgebied van de organisatie en bezit hierover een duidelijke visie. Je bezit over de nodige expertise in change management die verandering in de organisatie kan faciliteren en kan projectmatig werken in een verandercontext.

Aanbod

Een boeiende, voltijdse job in contractueel dienstverband met een flexibele werktijdregeling. Je krijgt een loon volgens weddeschaal A1a-A3a, maaltijdcheques (7 euro), fietsvergoeding (0.24 euro/km) of vergoeding openbaar vervoer (100% terugbetaald), groepsverzekering tweede pensioenpijler aan 3% van je brutoloon en een uitgebreide hospitalisatieverzekering. We leggen een werfreserve aan van 1 jaar. Deelname aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van de team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW).

Bijkomende informatie

Solliciteren kan niet via deze website.

Meer info en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Tineke Roelands (09 389 69 56 of tineke@assolutions.be).

Solliciteren kan uiterlijk tot en met maandag 27 januari 2020 Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/4856  als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Tineke Roelands, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem of door afgifte bij de dienst Personeel & Organisatie tegen ontvangstbewijs en aan de hand van het inschrijvingsformulier (datum afgifte, poststempel of e-sollicitatie telt).

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Uitgelicht