Vacatures

Directeur Mens

Belangrijke info

  • Contract: Contractueel onbepaalde duur
  • Tewerkstelling: Voltijds
  • Weddeschaal: A5a-A5b
  • Solliciteren tot en met: 23-09-2019

Stad en OCMW Beringen vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad in volle groei. Werken bij ons betekent een boeiende en uitdagende job dichtbij huis met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.
Zoek je een boeiende en uitdagende job dichtbij huis die je bovendien kan combineren met je gezin en je vrije tijd? Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste ploeg van 600 collega’s die dagelijks instaan voor de dienstverlening van 46.000 inwoners? Solliciteer dan vlug en word onze nieuwe collega!

Functie

De directeur Mens staat in voor het algemene beheer van zijn beleidsdomein inzake welzijn, onderwijs, opvang en vrije tijd. Je geeft hierbij rechtstreeks leiding aan de diensthoofden/teamcoaches uit jouw beleidsdomein en je maakt deel uit van het managementteam. Samen met je collega’s uit het managementteam vorm je mee de link tussen het operationele en beleidsmatige niveau.

Profiel

Je beschikt over een master diploma (of daaraan gelijkgesteld) en hebt minimum 5 jaar relevante beroepservaring. Je hebt affiniteit met het beleidsdomein mens en bezit hierover een duidelijke visie en ervaring binnen strategische beleidsplanning. Je hebt kennis over organisatieprincipes en vergadertechnieken, het opmaken en uitvoeren van een budget en managementmethodieken- en technieken.

Aanbod

Een boeiende, voltijdse job in contractueel dienstverband met een flexibele werktijdregeling. Je krijgt een loon volgens weddeschaal A5a-A5b, maaltijdcheques (7 euro), fietsvergoeding (0.23 euro/km) of vergoeding openbaar vervoer (volledig terugbetaald), groepsverzekering tweede pensioenpijler aan 3 procent van je brutoloon en een uitgebreide hospitalisatieverzekering. We leggen een werfreserve aan van 1 jaar. Deelname aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van de team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW).

Bijkomende informatie

Solliciteren kan niet via deze website.

Meer info en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Tineke Roelands (09 389 69 56 of tineke@assolutions.be).

Solliciteren kan uiterlijk tot en met maandag 23 september 2019.
Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/4309/personal  alsook per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Tineke Roelands, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (poststempel of e-sollicitatie telt).

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Uitgelicht