Vacatures

Directeur Omgeving & Stadsontwikkeling

Belangrijke info

  • Contract: Contractueel onbepaalde duur
  • Tewerkstelling: Voltijds
  • Weddeschaal: A5a-A5b
  • Solliciteren tot en met: 08-06-2020

Stad en OCMW Beringen vormen samen het moderne, dynamische en ambitieuze bestuur van een fascinerende, kleurrijke stad in volle groei. Werken bij ons betekent een boeiende en uitdagende job dichtbij huis met veel mogelijkheden en interessante arbeidsvoorwaarden.
Zoek je een boeiende en uitdagende job dichtbij huis die je bovendien kan combineren met je gezin en je vrije tijd? Wil jij deel uitmaken van een enthousiaste ploeg van 600 collega’s die dagelijks instaan voor de dienstverlening aan 46.000 inwoners? Solliciteer dan vlug en word onze nieuwe collega!

Functie

De directeur Omgeving en stadsontwikkeling staat in voor het algemene beheer van zijn beleidsdomein, inzake stadsontwikkeling, wegen en publieke ruimte, bouwen, wonen & milieu en ondernemen. Je geeft hierbij rechtstreeks leiding aan de diensthoofden/teamcoaches uit jouw beleidsdomein en je maakt deel uit van het managementteam. Samen met je collega’s uit het managementteam vorm je mee de link tussen het operationele en beleidsmatige niveau.

Profiel

Je beschikt over een master diploma (of hiermee gelijkgesteld) en hebt minimum 5 jaar relevante beroepservaring. Je hebt affiniteit met het beleidsdomein omgeving en stadsontwikkeling en bezit hierover een duidelijke visie en ervaring binnen strategische beleidsplanning. Je hebt kennis over organisatieprincipes en vergadertechnieken, het opmaken en uitvoeren van een budget en managementmethodieken- en technieken.

Aanbod

Een boeiende, voltijdse job in contractueel dienstverband met een flexibele werktijdregeling. Je krijgt een loon volgens weddeschaal A5a-A5b, maaltijdcheques (7 euro), fietsvergoeding (0.24 euro/km) of vergoeding openbaar vervoer (100% terugbetaald), groepsverzekering tweede pensioenpijler aan 3% van je brutoloon en een uitgebreide hospitalisatieverzekering. We leggen een werfreserve aan van 1 jaar.Deelname aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van de team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW).

Bijkomende informatie

Solliciteren kan niet via onze eigen website.

Meer info en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Elien Van Ranst (09 389 69 96 of elien@assolutions.be).

Solliciteren kan uiterlijk tot en met maandag 8 juni 2020.
Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/5707 als ook per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Elien Van Ranst, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem of door afgifte bij de dienst Personeel & Organisatie tegen ontvangstbewijs en aan de hand van het inschrijvingsformulier (datum afgifte, poststempel of e-sollicitatie telt).

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Uitgelicht