Vacatures

Diensthoofd Campus Klitsberg

Belangrijke info

 • Contract: Onbepaalde duur
 • Werkduur: 38u
 • Tewerkstelling: voltijds
 • Weddeschaal: A1a - A3a
 • Vereisten: Masterdiploma
 • Solliciteren tot en met: 19-9-2019

Beringen staat als organisatie voor heel wat uitdagingen. Zo hebben stad en OCMW al grote stappen gezet richting een ééngemaakte organisatie en wordt er dagelijks ingezet op een kwaliteitsvolle dienstverlening naar de burgers toe. Campus De Klitsberg in Paal omvat thuiszorgvoorzieningen, het lokaal dienstencentrum De Klitsberg, 24 serviceflats en 25 bejaardenwoningen. Met onze diensten willen we senioren, personen met een beginnende zorgsituatie en personen met een handicap ondersteunen om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Het kinderdagverblijf Bambi maakt eveneens deel uit van Campus De Klitsberg en is een kwaliteitsvolle en borstvoedingsvriendelijke groepsopvang voor baby's en peuters.

Functie

Als diensthoofd Campus Klitsberg sta je in voor de algemene leiding van de campus waarin volgende entiteiten zijn ondergebracht:

-          Gezins –en thuiszorg

-          Lokaal dienstencentrum

-          Serviceflats en ouderenwoningen

-          Kinderdagverblijf Bambi 

Je bent enerzijds een zakelijk leider voor de verschillende entiteiten op de site in het kader van de meerjarenplanning en budgettering, de interne communicatie, het kwaliteitsmanagement, de gesubsidieerde context, enz. Anderzijds vind je ook inhoudelijke aansluiting bij de materies inzake gezins- en thuiszorg, LDC en de serviceflats en ouderenwoningen.

Profiel

Je hebt een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld. Je bent een ervaren people manager die vlot kan schakelen tussen de verschillende leiderschapsrollen (leider, manager, ondernemer en coach). Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je legt gemakkelijk contacten met als doel een breed en professioneel netwerk op te bouwen. Gezien je ook inhoudelijke ondersteuning biedt inzake gezins- en thuiszorg, LDC en de serviceflats en ouderenwoningen heb je bij voorkeur reeds een relevante ervaring opgebouwd in één of meerdere van deze domeinen.

Aanbod

Je krijgt een boeiende en uitdagende job die veel voldoening en energie geeft. Verder krijg je:

 • Voltijdse tewerkstelling
 • Verloning in de weddeschaal A1a-A3a eventueel aangevuld met behoud van relevante privé-anciënniteit (tot 10 jaar)
 • Maaltijdcheques (7 euro), fietsvergoeding (0,24 euro/km)
 • Terugbetaling abonnement openbaar vervoer (100%).
 • Zeer flexibele werktijdregeling.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Groepsverzekering 2e pensioenpijler aan 3% op je brutoloon.
 • Uitgebreide hospitalisatieverzekering.

De organisatie lanceert jaarlijks tal van initiatieven voor haar medewerkers, dit vanuit de vriendenkring team Beringen of de werkgroep B-fit. We maken ons helemaal klaar voor het nieuwe werken en daar plukken onze medewerkers dan ook de voordelen van. Denk maar aan flexibele werkuren, flexibiliteit in dag - en weekplanning, occasioneel thuiswerk.

Bijkomende informatie

Solliciteren kan tot en met donderdag 19 september 2019 via onderstaande link. Je dient volgende documenten te uploaden; cv, motivatiebrief en scan diploma.

Let erop dat je een correct mailadres ingeeft. Alle verdere communicatie verloopt via mail. Onmiddellijk na het indienen van je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail. Bij problemen neem je best contact op met de dienst HRM op 011 43 03 23.

Indien je bijkomende informatie over de functie wil, stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en vraag met verwijzing naar de functie naar personeel@beringen.be. Voor meer informatie over de procedure, kan je terecht bij Manuele Desolati op het nummer 011 43 03 23 of per mail via personeel@beringen.be.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. 

Uitgelicht