Vacatures

Dienstverlenend medewerker Jeugd en Sport

Belangrijke info

  • Contract: contract bepaalde duur
  • Tewerkstelling: deeltijd/voltijds
  • Weddeschaal: C1-C3

Beringen ondergaat de komende jaren een grondige facelift. Op dit moment beleeft de mijnsite een serieuze metamorfose en zijn er in en rond het stadscentrum grote veranderingen gepland. Ook als organisatie staan wij voor heel wat uitdagingen. Zo hebben stad en OCMW al grote stappen gezet richting een ééngemaakte organisatie en wordt er dagelijks ingezet op een kwaliteitsvolle dienstverlening naar de burgers toe. Wil jij meewerken aan deze vernieuwing? Dan is de vacature dienstverlenend medewerker op de dienst jeugd en sport misschien iets voor jou.

Functie

Als dienstverlenend medewerker op de dienst jeugd en sport heb je enerzijds een aantal administratieve taken zoals het uitlenen van materialen, inschrijvingen KIA-kampen & speelpleinwerking, beheer/verhuur sportinfrastructuur zoals o.a. voetbal, tennis, Finse pistes, loopomloop, outdoor fitness, street work out, Mijnstadion, MTB-park en sporthallen.
Daarnaast ben je  medeverantwoordelijk voor de organisatie van een aantal activiteiten zoals de KIA-kampen en speelpleinwerking in de zomervakantie.

Profiel

Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig goed je plan trekken. Het organiseren van activiteiten zie je als een uitdaging en kans, je bent flexibel en communicatief sterk. Klantvriendelijk zijn is een must en regelmatig avond- en weekendwerk schrikken je niet af. Je bezit een diploma secundair onderwijs.

Aanbod

Een verantwoordelijke en boeiende functie met  heel wat uitdagingen, krijg je ook nog maaltijdcheques, een fietsvergoeding, terugbetaling abonnement openbaar vervoer, glijdende werkuren, een groepsverzekering en 2e pensioenpijler.

Verder kun je ook deelnemen aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit alsook van team Beringen.

Van 1 juli tem 14 juli betreft het een halftijdse functie (19u/week). Van 15 juli tem 18 augustus worden de uren uitgebreid naar een voltijdse functie (38u/week).

Bijkomende informatie

De uiterste datum voor je kandidatuurstelling is zondag 16 juni 2019. Solliciteren kan via onderstaande link en door het uploaden van volgende documenten:

  • CV
  • Motivatiebrief
  • Scan diploma

Je ontvangt  onmiddellijk een bevestiging van je sollicitatie. Alle verdere informatie betreffende deze procedure wordt via mail verstuurd naar het door jou ingegeven e-mailadres.

Voor meer informatie over de wijze van kandidatuurstelling, de aanwervingsprocedure en de tewerkstelling kan je terecht bij Manuele Desolati op 011 43 03 23 of personeel@beringen.be.

Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Luc Schoofs: luc.schoofs@beringen.be - 011 43 03 28.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Uitgelicht