Vacatures

Jobstudent redder Paalse Plas en recreatieoord 't Fonteintje

Belangrijke info

  • Contract: studentenjob
  • Werkduur: deeltijds
  • Vereisten: minstens 18 jaar oud
  • Solliciteren tot en met: 31 mei 2019

.De Paalse Plas is een recreatiedomein met een 40 hectare grote waterplas. De toegang is gelegen in de Holststraat. Je vindt er  het Fietscafé, een speelweide, zitbanken, een strand met zwemzone en een avontuurlijke piratenspeeltuin. Het geasfalteerde pad rond de Paalse Plas is vijf kilometer lang en maakt deel uit van het fietsroutenetwerk. Het wordt gretig gebruikt door wandelaars en fietsers. Op het water gaan is ook mogelijk. De Paalse Plas is al jaren de thuishaven van zeil- en windsurfclub Sirocco. Voor vissers zijn er afgebakende zones en een aantal hengelsteigers.
Het prachtig golfterrein van Millenniumgolf, dat ook deel uitmaakt van het domein, maakt het 'mooiste plekje van de wereld' helemaal compleet.

Het recreatieoord het Fonteintje staat bij vele mensen bekend als ‘het (Koersels) kapelleke’, omdat het is gegroeid rond de kapel van Onze-Lieve-Vrouw-aan-de-staak, en al sinds 1826 gekend is als bedevaartsoord.

In dit bosrijke gebied staat de uitkijktoren centraal. Wie de bijna 30 meter hoge toren beklimt, kijkt uit over het typische Kempenlandschap. Het domein omvat een speeltuin, minigolf, trickpinbanen, een plonsvijver en talrijke mooie kampeerterreinen voor jeugdverenigingen. Sportievelingen kunnen er terecht op de fit-o-meter of voor een oriëntatieloop. De mogelijkheden om te wandelen zijn onuitputtelijk.

Functie

Ben je voor de zomermaanden juli en augustus 2019 op zoek naar een toffe vakantiejob en je bent in het bezit van een hoger reddersdiploma , kan je bij stad Beringen aan de slag als redder.
Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en de controle van de zwemmers aan de Paalse Plas en de zwemvijver van het Fonteintje en je staat ook in voor het algemeen en hygiënisch onderhoud van het sanitair. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsprocedures.

 

Profiel

Je bent:

- minstens 18 jaar
- in het bezit van een hoger reddersdiploma en een geldig bijscholingsattest
- heel flexibel en bereid tot weekendwerk. De werkuren zijn dagelijks van 12 tot 19 uur
- bereid om bij slecht weer taken buiten het eigenlijk takenpakket op te nemen

en

 Je hebt verantwoordelijkheidszin, je bent ordelijk en kan zelfstandig werken

 

Aanbod

Voor deze toffe job ontvang je naast  een wedde op weddeschaal D ook nog een fietsvergoeding.

Bijkomende informatie

.

Je kandidaat stellen kan via de link 'solliciteer hier'.

Indien je reeds in het bezit bent van één van de gevraagde diploma's of attesten kan je deze uploaden onder de link 'diploma'.

Solliciteren kan tot  31 mei 2019

Als je nog niet de vereiste attesten bezit, maar die vóór 30 juni 2019 zal behalen, vermeld je dat op jouw sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over de inhoud van de job, kan je terecht bij de dienst recreatie op het telefoonnummer 011/269728 of via mail recreatie@beringen.be
De periode van tewerkstelling wordt in onderling overleg vastgelegd.

.

Uitgelicht