Vacatures

Zorgkundige WZC Corsala

Belangrijke info

  • Contract: Contractueel
  • Werkduur: 28u - flexibel
  • Weddeschaal: C1 - C2
  • Vereisten: Diploma secundair onderwijs/Visum zorgkundige
  • Solliciteren tot en met: 3-3-2019

Campus Corsala is gelegen in het rustige en bosrijke Koersel (Beringen). Corsala maakt deel uit van de ouderenzorg van het Openbaar Centrum voor Welzijn (OCMW) van Beringen.  De campus verenigt diverse vormen van opvang voor senioren met verschillende zorgbehoeften. In het woonzorgcentrum Corsala verzorgen en huisvesten we ouderen met een zware zorgbehoefte en/of tekenen van dementie. Dag en nacht staat een gemotiveerd en professioneel team klaar voor de verzorging en begeleiding van de bewoners.

 

Functie

Je staat als zorgkundige in een woonzorgcentrum zeer dicht bij onze bewoners en draagt op een gemotiveerde manier bij aan de dagelijkse kwaliteitsvolle zorg waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan.

Je stimuleert en ondersteunt de dagelijkse levensactiviteiten met het oog op de zelfredzaamheid en welbevinden van onze bewoners.

Je verricht taken die bijdragen tot het bereiken van een optimaal leef- en wooncomfort zowel op de kamers als in de leefruimtes.

Je werkt in een multidisciplinair team waarin samenwerking en optimale informatiedoorstroming zeer belangrijk zijn.

Meer informatie over de functie vind je in onderstaande bijlage.

Profiel

Je hebt een diploma secundair onderwijs en genoot de juiste opleiding waardoor je in het bezit van een visum als zorgkundige.

Je beschikt over de nodige zorgkundige kennis, vaardigheden en attitudes; dit vanuit je opleiding en/of je ervaring.

Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woonzorgcentrum.

Je bent nauwkeurig, flexibel, betrokken en beschikt over een klantgerichte alsook teamgerichte houding,

Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je bent bereid om te werken in een variabel uurrooster.

Aanbod

Naast de warme en huiselijke sfeer die in het Woonzorgcentrum huishoudt, bieden we je een aantrekkelijke verloning volgens de geldende barema’s en extra vergoedingen voor onregelmatige prestaties. Daarnaast krijg je ook een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een aanvullende tweede pensioenpijler en een fietsvergoeding of terugbetaling woon-werkverkeer met openbaar vervoer.  Verder kun je ook nog deelnemen aan de activiteiten en acties van team Beringen (vriendenkring) en B-fit (gezondheidslabel) en bieden we je ook nog kansen tot bijkomende vorming.

Bijkomende informatie

De uiterste datum voor je kandidatuurstelling is zondag 3 maart 2019. Solliciteren doe je via onderstaande link en door volgende documenten toe te voegen: cv, motivatiebrief, scan diploma secundair onderwijs en scan visum zorgkundige (via de rubriek bijlage). Je krijgt steeds een ontvangstbevestiging van je sollicitatie via mail. Alle verdere communicatie betreffende deze vacature zal via mail verlopen.

Het schriftelijk examen zal doorgaan op woensdag 13 maart 2019 vanaf 17u. Enkel de kandidaten die slagen voor het schriftelijk examen, mogen deelnemen aan het mondeling examen dat zal doorgaan op woensdag 27 maart 2019.

Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Ilse Vlieghe, diensthoofd WZC Corsala 011 44 92 67

Voor info over de examenprocedure, het contract ... kan je terecht bij Manuele Desolati, 011 43 03 23 of per mail personeel@beringen.be.

 

Noot: We zijn ook dringend op zoek naar zorgkundigen om tijdelijk aan te stellen in afwachting van het wervingsexamen. Mocht je hierin interesse hebben, gelieve dit per mail aan te geven op personeel@beringen.be.


Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. Indien je slaagt voor het examen, word je opgenomen in een wervingsreserve.

Bijlagen

Uitgelicht