Maatschappelijk assistent sociale dienst
Meer info
  • Bestuur: OCMW Beringen
  • Contract: Vervangingscontract
  • Werkduur: 38 uur
  • Tewerkstelling: Voltijds
  • Weddeschaal: B1-B3
  • Solliciteer tot en met: 18-10-2017
Bestuur

Beringen ondergaat de komende jaren een grondige facelift. Op dit moment beleeft de mijnsite een serieuze metamorfose en zijn er in en rond het stadscentrum grote veranderingen gepland. Ook als organisatie staan wij voor heel wat uitdagingen. Zo hebben stad en OCMW al grote stappen gezet richting een eengemaakte organisatie en is er een nieuw aangepast dienstverleningsconcept in ontwikkeling. Dit zal stapsgewijs worden ingevoerd om operationeel te zijn tegen de effectieve ingebruikname van het nieuw toekomstig administratief centrum.

Functie

Als maatschappelijk assistent op de sociale dienst draag je vanuit je functie op een kwaliteitsvolle manier bij om met wederzijds respect het welzijn van eenieder te bevorderen en te verzekeren. Samen met de cliënten op weg te gaan en hun zelfredzaamheid te verhogen via hulpverlening en/of informatie op maat.

Profiel

Je beschikt over een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma; ofwel het diploma van bachelor in de verpleegkunde, afstudeerrichting sociale verpleegkunde, of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt een klantgerichte en resultaatsgerichte houding met een oprechte interesse in onze cliënten.

Aanbod

Naast je loon heb je recht op maaltijdcheques, tweede pensioenpijler, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of terugbetaling openbaar vervoer in het kader van woon-werkverkeer. Op vlak van anciënniteit kan relevante werkervaring uit de privé tot maximum 10 jaar overgenomen worden. Anciënniteit uit de overheid kan onbeperkt overgenomen worden. Daarnaast kan je deelnemen aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van de team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW)

 

Bijkomende informatie

Indien je bijkomende informatie wil over de functie kan je terecht bij Lien Hendrix op het nummer 011 44 91 01. Voor meer informatie over de aanwervingsvoorwaarden, examenprocedure ... kan je terecht bij Sabrina Leten op het nummer 011 43 03 85 of personeel@beringen.be.

Solliciteren kan tot en met woensdag 18 oktober 2017 via onderstaande link. Je dient volgende documenten te uploaden; cv, motivatiebrief en scan van je diploma. Let erop dat je een correct mailadres ingeeft. Alle verdere communicatie verloopt via mail. Onmiddellijk na het indienen van je sollicitatie ontvang je via mail een bevestigingsmail. Bij problemen neem je best contact op met Sabrina Leten.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.