Begeleider BKO
Meer info
  • Bestuur: Stad Beringen
  • Werkduur: 19 uur
  • Tewerkstelling: Deeltijds
  • Weddeschaal: D1-D3
  • Vereisten: Diploma uit lijst Kind & Gezin
  • Solliciteer tot en met: 30-09-2017
Bestuur

Beringen ondersteunt de opvang van kinderen, zowel van groot als klein. De buitenschoolse kinderopvang 'de Bengeltjes' richt zich op de kinderen van 2,5 tot 12 jaar en er wordt opvang aangeboden op meerdere locaties in Beringen.

Wil jij dit team van begeleiders komen versterken dan is deze functie misschien iets voor jou.

Functie

Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je staat in voor het organiseren van activiteiten, begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, toezicht houden op het maken van huistaken, contact onderhouden met de ouders, …

Profiel

Je voldoet aan de diplomavoorwaarden van kind & gezin . Je bent creatief en werkt graag in teamverband en flexibele werktijden zijn voor jou geen probleem. De diplomavereisten kan je raadplegen in artikel 5 van volgende link: http://www.kindengezin.be/img/kwalificatiebewijzen-bo-mb.pdf

Aanbod

Naast je loon heb je recht op maaltijdcheques, twee pensioenpijler, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of terugbetaling openbaar vervoer in het kader van woon-werkverkeer.

Daarnaast kan je deelnemen aan verschillende acties en activiteiten in het kader van B-fit (het gezondheidsproject van stad en OCMW Beringen) alsook van de team Beringen (vriendenkring personeel stad & OCMW)

Bijkomende informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij de dienst personeel & organisatie 011/43 03 85 of personeel@beringen.be of bij Klaas Voets, coördinator BKO, 011/43 02 71 of bko@beringen.be.

Via onderstaande link kan je solliciteren. Je sollicitatie is geldig indien deze je motivatie, cv en diploma zijn toegevoegd. Je ontvangt steeds een bevestigingsmail van je sollicitatie.

Je kandidatuur wordt beoordeeld op basis van je competenties ongeacht je leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.